Då blir det hejdå från min sida också ..

Nu när amanda inte längre kommer skriva idenhär bloggen så känns det inte som någon idé så jag går också över till min egna, dock utan lösenord, bloggen hittar ni här ..

Får se vart denhär bloggen tar vägen sen, men nu ska jag gå& äta.. Byebye !


good bye

Orkar inte blogga här längre, nu går jag över till min egna igen. Sen orkar jag inte med alla som sitter och kommenterar alla saker så sätter lösenord på den andra. / Amanda

Ojoj

ja dethär var väl inte så bra kanske ?.. har inte skrivit på riktigt länge nu, eller ah sen i måndags, men jag ska försöka förbättra mej .. men aja idag var det skola och eftersom att vi slutade i kolsta så hämtade mamma mej & linda till skolan så gjorde jag ett musikprov som jag missade förut när jag var sjuk & linda skulle plugga men det blev inte riktigt av om man säger så , haha .. aja efter att jag gjort provet så satt vi kvar i skolan i kanske en halvtimme till & kvart över fyra gick vi till willys & köpta kakor och sen åkta hon hem & jag gick ..

hann vara hemma i kanske en & en halv timme innan jag skulle till samling i vikinga inför match .. så åkta vi till tumba men det gick väl lite sådär, vi spelade rätt så bra men förlorade iaf med tre bollar ..

Imorgon är det fredag, skööönt! :) får se om linda fortfarande vill men isf ska vi till rusta, hahah (a)
Just det idag skapade robin, anton & oliwer en blogg i skolan, den suuuuger ! hahahah ni hittar den [här] ..

men aja nu ska jag fixa mej för natten & kanske lägga mej och lyssna på musik.
Godnatt! /Nathalie


undvik bakgrunden :$ (a)

Barnungar

Så jävla töntiga. Ge er bara! Jag har inte bett er att tycka om mej, jag har inte sagt att ni måste, gör vafan ni vill men förstör inte för mig helt om ni inte har någon anledning.
Jag har inte sagt ett skit till Emma.. Säger hon att jag har det så ja då vet jag inte, men jag har inte sagt något. Idioter försvinn ur mitt liv.. låt mig vara!
Så jävla omoget. Tro vad ni vill men jag vet vad som är sant, men jag lever inte för eran skull och tänker inte leva efter era regler. Dra åt helvete!!


Caroline kommer snart

Blir så trött på alla kommentarer, ska ni kommentera så skriv namn och våga stå för det ni säger!!

Carro kommer snart så ska vi göra engelskan och käka sen vet jag inte vad vi gör mer. Bajs skola idag hade no hela dagen, ingenting mer att säga. / Amanda

Sockerchock

Kommer inte somna på ett bra tag nu efter en skål glass med chokladsås och ett glas o'boy. Ska prata telefon ett tag i alla dal och se tv. Night night / Amanda


Några rader

Orkar inte plugga mer så nu tar jag cykeln till Carro. Hörs / A


Hatar skolan..

.. så drygt och bara plugga hela tiden, och idag började vi med nytt block - NO.
Aja måste plugga som vanligt nu och lyssna på musik så kanske jag hinner göra något ikväll och inte ruttna brevid mina skolböcker.

Maria hör av dig så fort som möjligt.

Tänker inte sjunka ner till eran nivå.. ni beter er som barnungar. Gör vad ni vill men ni ska fan ha en förklaring till det ni gör! 

/Amanda

fortf. hemma :)

Heeej !..

Idag är det ju måndag och vi börjar skoldagen med profil men jag & amanda skulle inte vara med på den så vi är fortfarande hemmma, har inte gått till skolan än. Men aja nu tickar klockan iväg ska börja göra mej iordning för halv tolv kommer amanda så ska vi gå till skolan .. men nej usch vi börjar med nyss block idag så nu ska vi ha NO i typ tre veckor, det suuuuuuuger !!

Bye! /Nathalie


loooong time ago

Var med Emma, Alexandra, Sofie och Claudia idag. Härligt att träffa tjejerna igen det var ju ett bra tag sen nu.
Ska äta om en stund och sen på fotbollsträning. Sen hem och sova, är supertrött har vaknat av att telefonen ringt två dagar nu..

Bye bye! / Amanda


I Kroatien när vi var på kryssnig.


00:54

Japp.. mitt i natten & jag har inte lagt mej än ? .. hahah iallafall, kollade precis på massa avsnitt av typ 'hål i väggen' och 'herre på täppan' med min lillasyster nyss men hon gick & la sej för typ 5 minuter sen så nu sitter jag här själv & vet inte vad jag ska göra.. Lånar mammas dator för min har typ pajat ? .. men aja får se om det funkar imorgon .. asså helt plötsligt stängdes den bara av & nu går det inte o starta ? aja det har hänt förut men jag kommer inte ihåg va det var för fel då men nu tror jag att jag ska starta nå spel eller kanske kolla på film, jag vet inte men ..

..Godnatt! /Nathalie

jaa här får ni en superfräsch bild på mej från eken !..

ZzzZzZzz

Suttit i telefon i ungefär en och en halv timme tror jag. Ska nog gå till sängs snart. Och imorgon ska jag träffa Emma Nilsson och Coci. Det var jätte länge sen, när jag gick på Ekilla.. Kommer verkligen bli skoj!
Sen har jag träning på kvällen.

Aja godnatt! / Amanda

Sämsta humöret..

.. just nu, tur att man har människor som ger en energi så man blir lite gladare. Plus att man har glass i frysen, otroligt gott!

Några saker att hissa
Glass, supergott och kan tas från frysen direkt och ätas.
Kramar, det blir man ju alltid glad av.
Hemma kväll med film, riktigt skönt ibland när man inte orkar göra något annat

Och några saker att dissa
Falska människor, det tycker nog ingen om, inte jag i alla fall.. såna som snackar skit och bara får en att må dåligt och som inte alls bryr sig om dom sårar en
Regn och rusk, som idag, vilket skit väder.. man blir bara deppig och trött och ingenting finns det att göra då heller

Orkar inte skriva mer nu Ha det bra / Amanda

Kortis

Har varit hos släkten på kalas och firat några av dom.
Det blir nog soffan ikväll och bara ta det lugnt. Hörs senare! / Amanda

00:21

Tittade på idol och flashforward, ska nog ta och sova snart så vår vi se hur länge vi sover imorgon.

Godnatt / Amanda


Idol Emma

Sitter och tittar på idol med Emma. Fast hon är min idol såklart men jag hejar ändå på Erik och Towe.

Har varit i Vikingahallen och tittat på herrmatch när dom mötte DIF. Dvs Djurgården. Och ja "vi" förlorade med 3 bollar typ. Och Emma blev kär haha. En händelserik kväll riktigt kul i alla fall. 

Ska se idol nu puss / Amanda 


Idol

helloooo !:)

Har precis kollat på idol, ikväll var det faktiskt riktigt bra tycker jag, men iallafall nu ska jag kolla om det går något annat bra på tv för här orkar jag inte sitta och slösa bort en hel fredagskväll .. men jag kanske skriver senare ! :)

Kraaam! /Nathalie


fredag ! :)

Äntligen är det fredag igen :) Blev hemma från skolan idag också har feber & sådär .. I helgen har vi hemma matcher men jag ska inte spela men jag går nog upp & kollar iallafall, har ändå ingenting annat för mej, tror jag !

Just nu sitter jag & kollar på massa gammla klipp från idol & lite annat. lyssnar på musik sådär .. men aja nu ska jag fortsätta med det. skriver väl kanske lite senare !:)

Bye! /Nathalie


...

känner mig rätt risig just nu, ska nog gå och borsta tänderna och göra mig i ordning tidigt.. har jätte ont i huvudet och förkyld.. håller på att bli sjuk :(

ska gå upp och äta något sen ta och krypa i sängs. puss / amanda


aha

skrev ett inlägg men det försvann så nu skriver jag bara snabbt för att få det överstökat sen ska jag plugga med carro på msn.

stannade i skolan till typ 18 för jag pluggade med carro, daniella och malin. så fick vi veta vårat matteprov som vi gjorde idag och jag fick 24/28 och 25 var mvg men jag fick mvg- i alla fall. tack tack.

har i alla fall nu lite när jag kom hem och skrivit av mig lite, ligger och smsar lite i sängen också. men anyway cya / amanda

/Nathalie

Goddag! :)

Blev hemma idag igen men iallafall.. snart ska jag och mamma åka till soptippen med lite skräp & sådära sen vet jag inte vad vi /jag ska göra.. hittar väl på någonting ? hon hoppade nyss in i duschen så vi åker efter det. Men nu ska jag kolla runt lite här på datorn tills hon är klar.

Bye! /Nathalie


hittar inga roliga bilder
så här får ni en på min lillebror (a)


School..

Har varit duktig och ätit nu. Haha nej det var inte duktigt.. min mamma lagade maten!
Måste duscha snart när pappa kommit ut ur duschen. Och sen ska jag se på Grey's Anatomy. Egentligen borde jag kolla på matten för vi har prov imorgon.. men det går som det går!
Har gjort engelskan och spanskan i alla fall duktig som jag är. Har blivit rätt dålig på det där och orkar inte bry mig lika mycket längre vilket inte alls är bra..

Hörs senare, och önska mig lycka till på matteprovet som är imorgon och musikprovet som är på fredag. / Amanda

Sjuk .. igen

Goddag eller kanske godkväll ?

aja skit samma igår mådde jag inte speciellt bra på hela dagen & sen var jag bara med på träningen i en kvart , mådda illa & hade skitont i magen ( hade haft det hela dagen ) men iallafall så när jag kom hem efter träningen så tog jag mej ett bad & sen gick jag ner & la mej , somnade vid halv tio typ .. sen imorse när jag vaknade hade jag typ feber & fortfarande skit ont i magen så jag fick inte gå till skolan, jag tycler fan synd om linda :O förre veckan var jag sjuk tis-tor och på onsdagar har vi heldag musik och jag jobbar tillsammans med linda på musiken så hon har typ gjort mycket mer än mej & idag skulle vi ha redovisning på schlager saken så det fick hon göra själv & sen skulle vi typ hålla en egen lektion på 15 minuter & det fick hon göra själv .. Aja får se om jag går till skolan imorgon. Men nu ska jag fortsätta kolla på film :)

Bye! /Nathalie


Hungrig

Sitter i soffan och tittar på något skitprogram. Vet inte vad det är men ja haha. Är fett hungrig, men orkar inte äta.
måste egentligen plugga lite engelska och matte men det tar jag senare. Ses / Amanda

Vikingahallen

Jag fick ett ryck och åkte upp till vikinga vid halv sex för jag var tvungen att prata med Emma. Och det fick jag också. Var jätte irriterad när jag kom dit men det blev bättre när jag fick prata med dom. Och jag kom hem vid halv nio, så sen middag blev de!

Hade lite krig med Maja efteråt som vanligt och satt och tittade på p-94 med Linda och Nathalie ett tag. Emma, Maja och Amanda satt också där.

Har redovisning imorgon med Emma på musiken. Det där med Blues & Soul. Får se hur det går. Hatar hatar hatar att redovisa framför klassen!

Får se vad jag hittar på imorgon efter skolan. Godnatt! / Amanda


I vikingahallen för länge sen..


Värdelöst..

.. att blogga? Who cares? Gör det bara för att få skriva lite som jag sagt många gånger innan.

Men skoldagen idag var lugn, fast seg! Och drygt som fan. Sämsta klassen just nu.. Kanske beror på dagshumöret också men i alla fall.
Har ett arbete om sport vi skulle göra, ska skriva om dans.. Om det nu räknas som sport vet jag inte? Men jag fick ta det, fast jag vet inte vilken "sorts" dans jag ska ta. Fick inte ta dancehall, cha-cha, salsa, street fusion. Så jag får se vad det blir.

Sen fick vi tillbaka spanska proven. Fick 91,5/99. Ett MVG på det, fast är ändå inte jätte nöjd men så är det att ha höga krav på sig själv.

Tittar på film och är jätte seg.. Har ont i huvudet och sådär. Ska bara ta det lugnt. Ha det bra! / Amanda

Cold as ice

Gick ner med Emma till stationen och stod och pratade med henne om allt mellan himmel och jord. Men det är väl sånt man gör med en bästavän? Haha du är bäst Emma! I alla fall så var det riktigt kallt..

Fick panik när jag gick hem, var tvungen att ringa henne igen. Eller hon ringde mig för jag har inga pengar. Så jag pratade med henne ändå tills jag kom innan för dörren. Hon måste nog nypa mig så jag kommer tillbaka till verkligheten. Hjälp mig någon!!!!!

Ha det bra! / Amanda

Engelska plugg

Vi, alltså jag och Emma såklart, har pluggat lite engelska. Eller gjort läxan rättare sagt.
Och vi var super duktiga på lektionen och gjorde klart vårat arbete, så på onsdag ska vi bara sjunga in våran låt och redovisa arbetet och ha en egen lektion. Tråååååkigt. Men det är sånt man måste göra.. Tyvärr!

Och Nathalie har inte uppdaterat så mycket och känner att jag inte orkar mer och det blir inte bra när man skriver så Maria har då lovat att göra en design till min andra blogg så börjar jag blogga där igen när hon är klar, för Nathalie har ju också en egen blogg. Men bara så ni vet. Fast är kvar här tills hon är klar :)

Ska lyssna på musik nu, kram kram ! / Amanda


Sunday

Snabbt om dagen bara för att jag inte har någon lust och ork.
Men Emma åkte vid kvart i 3 ungefär, då cyklade jag och Maja upp till Vikingahallen och tittade på a-laget, flickor. Dom mötte Tumba och spelade lika, 29-29 och det var jätte spännande. Höll på att spricka. Men dom spelade i alla fall rätt bra för dom låg under hela första halvlek med typ 6 bollar. Och släppte bara in 5 bollar sista halvlek. Duktiga var dom i alla fall.

Sen åkte vi hem och åt och körde hem Maja vid halv sju och sen vidare till Kolsta på träning, den gick väl ganska bra, inte super men inte jätte dåligt. Men ska äta lite nu sen göra massor av andra saker. Kram / Amanda


Love you sunshine!


Träning

Hemma från träning ska gå och duscha skriver sen. Kraaaaaaaam!


Movie night

Faktiskt är vi fortfarande vakna. Eller Emma typ halvsover, som vanligt hihi.
Håller på att titta på 'En Shopaholics Bekännelser' och så har vi tittat på två innan det, och ätit tacos och glass och massor av annat gott. Är inte på humör för det här nu så avslutar här. Puss / Amanda

Mat dags

Åkte och hyrde film sen till Maja, sen gick vi till vikinga hallen och såg lite matcher. 
Vi kom hit för ett tag sen, så kommer Emma om en stund.. Ska gå upp och laga mat nu. Sen ska vi nog se film. Hörs kanske senare. Kramiz / Amanda

God morgon

Vaknade ganska tidigt idag om man jämför med när jag brukar vakna.. Kvart över 10 i alla fall var klockan. Och nu har jag precis duschat. Ska vara med Maja sen och ikväll kommer Emma också.
Men måste börja göra mig klar nu och äta, puss / Amanda


Ojoj

haha här springer tiden iväg, men jag är faktiskt inte trött & just nu sitter jag här & kollar på massa gammla avsnitt fråm massa olika program och jag startade precis ett nytt så det blir minst 45min till innan jag går& lägger mej ..

Puss! /Nathalie

Byebye Rabih

Pratade med Maja om det, men kan lika gärna lägga in en bild här också :)
Flörtade lite med pappa inne på Ikea och jag fick faktiskt med mig en sak hem, ibland fungerar dom där ledsna hundögonen!


Fick med mig en sån här till min dator, hihi då blev jag gladis.
Och ännu mer glad blev jag när Rabih åkte ur idol! Han var verkligen ingen idol, visst var han duktig och hur söt som helst och grymt charmig men ingen idol. Maja började typ gråta hihi så söt hon är.

Ska sova om en stund, Godnatt / Amanda


Uppsala

Efter vi hade haft matte, musik och profil så hämtade mamma och pappa mig på Midgårdsvallen så åkte vi till Uppsala för att titta på soffor. Vi gick nog på 10 olika butiker.
Men vi valde soffa så den ska vi beställa i morgon så får vi den efter nyår?

Åt på Ken's pizzeria också. Mums vad gott det var! Ska se idol och äta popcorn snart och mys i soffan. Hörs! / Amanda

Och Hampus.. Jag bryr mig inte om vad du tycker ;) Jag har inte bett om din åsikt, haha!

Skola imorgon

Yes, nu är det dags igen. Har inte varit i skolan sen i måndags p.g.a att jag varit sjuk, eller jag är väl inte riktigt på topp än egentligen, men någongång måste man ju börja, hahah nej men jag har ingen feber längre så nu känner jag att det är dags..

Imorgon har vi först matte, musik & sist profil, men den ska jag inte vara med på så det blir väl att jag kolla på :)
Men nu ska jag sova, behöver vila mej lite inför skoldagen :)

Godnatt! /Nathalie


Ingen träning

Gick aldrig på träningen, stannar hemma och hoppas på att bli frisk :)
I alla fall sitter och drogar musik på Spotify och tittar på gamla konversationer.. Nästan så man börjar gråta när man läser en del, det är typ dom ett år tillbaka. Och ibland önskar man att det var som då och en del skämt man skrev då skrattar man åt än idag när man läser.. Sjukt! Likadant med massor av sms. Men det är ju dom bästa smsen man kommer ihåg och vill ha igen.

Aja nog om det. Ska nog gå och ta lite glass och sätta på tvn. Puss på rumpan / Amanda

Singstar

Nu kör vi :)

Om en timme börjar 'mammas pojkar' och efter det 'inlåst' men innan det ska jag & lillasyster sjunga lite singstar! :)

Bye!/ Nathalie

Chokladmuffins

Heeej igen ..

Idag har jag ju bara varit hemma, tittade på tv, film men sen bestämde jag mej för att jag nästan var tvungen att göra någonting annat så jag gick upp & bakade chokladmuffins, jag har smakat & dom blev faktiskt goda, men nu kom mamma & restan av gänget hem så jag ska gå upp & prata lite med dom ! :)

Kisses /Nathalie

Spotify

Nu har jag fått Spotify på min dator, wihoo. Ja, jag kanske är lite efter alla andra men vi har inte orkat tagit tag i det innan eftersom vi har en annan dator med det på men nu har jag det på min dator också. Thanks papi!

Puss! / Amanda


Spanska prov

Hemma från skolan. Hade prov och det gick nog ganska bra.. Kändes det som i alla fall. Förutom en där jag inte läste helt och jag skulle kunnat fått rätt :o men där rök 2 poäng.. Whatever, lite irriterad för jag vet ju att jag kan den men sånt är livet.

Skulle varit med Maja men hon är sjuk, och jag är också på väg åt det hållet. Bajs! Men det är nog såna tider nu.. Många är sjuka. Håller på att fundera på om jag ska gå på träningen när jag inte är helt frisk och det är utomhus kl 19, hmm?! Vi får se.

Hörs! / Amanda


I'm back

helloo ! ja som ni vet så har jag varit sjuk & är fortfarande, gick inte till skolan idag heller .. men iallafall så har jag inte uppdaterat så mycket & det beror på lite olika saker men aja skit i det ..

Idag är jag ju somsagt hemma från skolan & vet faktiskt inte vad jag ska göra ? film, sova, plugga till spanska provet, städa mitt rum .. aja jag hittar väl på någonting lite senare, men jag skriver iallafall mer sen, om jag lever då , hahha nej jag skoja men vi hörs !


Jag älskar dej, men jag har det bättre utan dej

Rubriken har ingenting med inlägget att göra..

Sitter och pratar med Daniella och Maria på msn. Haha Maria är bara för gullig..

Haha visst är hon för söt (a)
Sen pratar jag med Daniella om typ, grupptryck kan man väl säga? Kan inte säga riktigt i detalj men något i den stilen i alla fall. Haha. Love you girls!

Ska ta en dusch och se Grey's Anatomy sen gå och lägga mig i tid! / Amanda

Home sweet home

Dagen idag var helt okej. Hade ju hel dag med musik och hade en vikarie som var funny. Timmarna efter lunchen var inte alls lika roliga som dom innan, även om vi sjöng karaoke och körde charader.. Eller karaoken var okej, men jaa.. Emma och jag fick i alla fall ganska mycket gjort och skrev nästan en hel sida om Blues och började lite med Soul. Ska väl skriva klart det där på fredag.

Men nu ska jag plugga för vi har spanska prov imorgon och engelska läxa. Hörs! / Amanda

Fööööööörkyld

Följde ju med Emma till vikinga. Rätt så trött efter att ha suttit där är i två timmar och bara tittat. Nolifer I know. Men det är liksom ändå gången jag hinner träffa dom nästan och då tar jag den chansen när jag har tid.
Känner mig däremot inte riktigt pigg nu, är jätte trött och känner mig förkyld.. Hoppas det inte blir värre bara. Går nog och lägger mig direkt efter Desperate Housewives så jag orkar med dagen imorgon när vi har musik hela dagen.
Hasta mañana / Amanda


Engelska prov

Fick tillbaka vårat engelska prov idag, där det högsta var 114 och sen kunde man ha 10 i extra poäng. Så man kan säga att det absolut högsta var 124 men det räknas typ inte det högsta man kan få som ränkas är 114. Det var cp, men i alla fall jag fick 114 så då blev jag gladis. Fast lite besviken när jag fick veta att Emma hade fått 0,5 poäng mer än mig IGEN!

Ska sätta in en lasange i ugnen om en stund sen ska jag kanske följa med Emma upp på träningen, jag får se hur jag gör.

Puss / Amanda

Sjukling

heej !.. Idag blev det ingen skola för mej, har feber & ont i huvet, inte bra .. Det posstiva är väl att jag kan plugga lite extra till spanska provet & det negativa är väl att det inte blir någon handboll för mej idag .. Men aja nu ska jag kolla på film & äta glass :)

Kram/ Nathalie


Det var allt för idag

Kanske blir sista för ikväll, men nu ska jag ta plats framför tvn och ta och måla naglarna och hämta lite o'boy eller någonting. Har suttit och tittat på alla bilder från när vi var på kryssning i Maj med släkten. Kanske lägger in ett gängt bilder någon dag ;)


Från en av galakvällarna på båten

Jag och min favorit lillasyster!

I'm back in the game

Ja, det var väl lika bra att du skrev om portugiserna Nathalie. Vi i skolan har i alla fall fått lyssna på det där hela dagen så jag förstår att ni hade kul haha ;)

Hjälpte mamma att laga mat med lillasyster. Gick väl ganska bra, och gott blev det också hihi.
Ska väl ut på en promenad snart också så vi får röra på oss lite och inte sitta i soffan hela dagen. Ska nog måla om naglarna också. Sen ska jag kolla igenom spanskan, jag tyckte inte att den var så svår, kunde nästan allt på lektionen redan haha.

På torsdag har vi spanska prov så det ska jag väl plugga på i veckan och på torsdag har jag träning då jag även kanske skulle träffa Maja, får se om jag hinner. Och det blir nog att Emma följer med mej efter skolan i morgon så pluggar vi lite sen går hon direkt till träningen härifrån. Inte helt säkert men har pratat om det så det blir säker så.

Puss / Amanda


Miss us

I ♥ Portugiser

Jag vet att jag inte skrivit nu på väldigt länge, men om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt inte haft någon lust alls...

Tillbringade hela helgen med maja, linda & malin i vikingahallen, vi var ju fanbärare & det var väl kul.. sen i Söndags skulle portugal möta skånela & innan den matchen så spelade vi med dom i typ en timme men sen skulle dom samlas innan matchen så vi satt oss på läktaren & kollade på matchen & efter det skulle vi stanna & prata med dom igen & lite så .. men då var maja tvungen att gå direkt hem så vi vann inte :'( FANFANFANFANFAN !
Jag vet inte varför jag är så "ledsen" över att dom åkt egentligen, men asså dom var så roliga & allting & så hann vi inte säga hejdå eller någonting ? .. aja nu är det försent  & det finns ingenting & göra så det får väl vara ..

Nu ska jag kolla lite på gammla avsnitt av Andra Avenyn som jag missat !


Mycket att göra

Kom hem för ett tag sen har bara inte orkat skriva för att jag har gjort annat.

Lugn dag idag faktiskt. Hade bara fotboll och musik. Och fotbollen var ovanligt kul av någon anledning.. Kanske vi alla gjorde bättre ifrån sej och tog det mer seriöst än vanligt? Haha, kul var det i alla fall.

Sen hade vi ju musik som sagt, och jag och Emma jobbar tillsammans. Och vi har en lite speciell skola så vi får göra musik på datorer. Och göra egna låtar och sådär. Och vi hade skrivit en text till en version av Titanic låten. Men nu hittade vi inte den så vi fick ta en annan låt så Emma var jätte arg haha. Vi tog i alla fall The Climb med Miley Cyrus. För vi fick panik och tog första bästa eftersom att låten ska vara klar nästa vecka då vi även ska vara klara med ett arbete om Soul och Blues på 2 A4 sidor med storlek 12. Vilket är ganska mycket. Men vi blev klara med låten faktiskt nu ska vi bara sjunga in den sen ska vi skriva klart om Blues och Soul.

Ska nog bara ta det lugnt idag och plugga lite. Hörs senare! / Amanda

Fan också / Amanda

Asså det här fungerar inte längre. Att inte kunna sova på nätterna och inte kunna fokusera och ge järnet på träningarna? Att inte kunna ha kul och att bara gå runt och oroa sej och må såhär?

Jag försökte att hjälpa men det var tydligen fel och jag får skit för det? Tycker du verkligen att det är rätt?
Varför ska jag bry mej om er om inte ni ger någonting tillbaka? Så trött på allt nu! ..

Sämst uppdatering, I know

Trodde att jag skulle kunna ha bra uppdatering idag men nej..
Var ju med Maria. Vet inte riktigt vad vi gjorde, lagade mat, pratade, och gick upp till vikinga och tittade lite på tv. Helt slut var vi.. John Blund kom på besök ett tag också haha.

Hade i alla fall träning. Det gick inte alls bra.. Hade för mycket som snurrade i huvudet. Kan inte koncentrera mig! Mår bara dåligt just nu. Kunde inte sova i natt heller! Några vet ju varför men det är ingenting jag kommer skriva här tyvärr!

Ska ta en dusch sen komma i säng hyfsat eftersom det är skola i morgon. Puss / Amanda

Tove Östman

Orkade som sagt inte skriva igår men idag ska jag se till att försöka.

Igår på tåget såg vi Bobby från Mammas Pojkar, sen när vi satt och åt i Kista så såg vi Durna från Idol.
Så ja sen gick Emma och Daniella och letade kändisar i hela centrumet haha.

Mamma och pappa kom ner och väckte mig vid 11 någon gång? Då min kusin också var med.. Såå då var det bara att gå upp och vara lite barnvakt. Han är 1 år och 4 månader ungefär. Men han har åkt nu och Maria kommer strax efter 13 tror jag!

Har träning ikväll också kom jag på, vid 19 så kanske inte blir jätte bra uppdatering ändå?!

Hörs senare ♥ Amanda


Gud va jag älskar henne! Jag vet att jag lagt in den här videon förut men ändå ..
Wow! Tänk om man hade den rösten!!

RSS 2.0