Maria!?

Hemma från bion nu. Den var faktiskt bra, nu försöker jag bara få tag på Maria som kommit hem från Göteborg nu. Så om du ser det här.. Hör av dej!

Orkar inte skriva just nu, är supertrött. Puss ♥ Amanda

-

Emma är här nu, mötte henne på stationen så vi ska nog ta någonting att äta. 

Puss ♥ Amanda

Vikingahallen nästa

Nu börjar matchen som jag skulle kolla på om 5 minuter, ite en chans  att jag hinner , men jag går nu så hinner jag iaf se andra halvlek .. efter det ska vi vara fanbärare & efter det åker jag hem till linda & sover där !


Skola om 2 dagar!!

Vaknade klockan 12. Inte riktigt vad jag räknat med.. Men efter som jag sov så länge så behövde jag nog det!
Emma kommer hit, vet inte när men ja någon gång när hon är klar. Sen åker vi runt fem och ska se på bio.

Idag är det lördag!!! Vilket betyder att det snart är skola igen. Usch! Känner på mig att jag kommer blir sjuk typ direkt när vi börjar för jag har varit halvt krasslig hela veckan.

Men ska försöka få tag på Emma nu. Puss ♥ Amanda

(INGEN RUBRIK)

Godmorgon Sverige ! :Ö

Haha, jag vakjnade för en kvart sen & slog på datorn, ska väl snart gå & klä på mej & hämta lite frukost tror jag.. Ska till vikingahallen idag igen & vara fanbärare :) Idag ska vi vara där klockan fyra så det är ett tag kvar men jag lovar tiden kommer gå skitfort & jag kommer typ sitta här hela dagen, jag känner det på mej -.-
Men vi får se hur jag gör.. Nu ska jag fortsätta muppa mej mot peter, Hahah det är skiiiitkul :)


Bio

Nu är det bestämt. Bio imorgon med Emma, Maja och Daniella. Anton säger att han ska följa med.. Men om han gör det heter jag Berit! Eller vad det nu är Maja brukar säga haha! Med andra ord, gör han det så får jag en chock!
Men det åker vi på imorgon i alla fall, hörs mer om det senare. Puss ♥ Amanda

" Är det här du ?" :)

Haha ja, nu är jag hemma från vikingahallen 6 det gick väl bra , jag snubblade inte fast Kevin sa att jag skulle göra det typ en miljon gången innan jag gick in.. Men det var ju två matcher idag & jag sa att jag skulle gå in med Sverige & dom skulle spela andra matchen men då var det ju bara en liten grej .. Det var Sverige 1 - Sverige 2 och det fanns bara en Sverige flagga ? så vem tror ni fick gå in helt själv med dom ? .. jo jag. fyfan trodde helt seriöst att jag skulle typ tappa flaggan eller snubbla bara för att jag var ensam & sdom sa så hela tiden ? .. men jag klarade mej :)

 

Hahah sen såg vi en kille som satt enbit ovanför oss & vi kände igen honom & satt ett tag & funderade hur .. så kom Maja på att han spelade i ett av lagen som Skandeborg (som vi bodde "grannar" med på partille ) mötte i typ kvartsfinalen & vi hade lyckats få en bil dpå honom därifrån så vi satt & jämnförde jätte länge, tillslut gick jag & Linda fram till honom & frågade om det var han och så visade vi bilder, hahah han blev fett chockad, han bah : ahh :O Fyfan det var skiiitkul, & hans storebror spelar i svenska landslaget. Det märkte vi faktiskt själva & sen fick vi bevis på det (a)

Bara en fråga : vad skulle ni helst vara, golvtorkare eller fanbärare ? :Ö 

Hahah aja det var nog av mej, Puss !


Shopping lista

Orkade inte skriva innan idag så det fick blir ett snabbt inlägg.
Det jag fick med mig hem idag:
- En sjal - KapphAl
- Jeans Only - Vero Moda
- Tunika (?) - Vero Moda (kanske ska lämna tillbaka)
- Vanliga svarta tights - Gina Tricot
- Guldigt armband - Glitter
- Mössa Peak - Peak Permormence (Barkarby Outlet)
- Halsband med stjärntecken - Albrekts Guld
Igår:
- Reseplattång - Hos frisören
- Underställ - Stadium


Orkar inte lägga ut någon bild men ni får klara er.
Ska nog på bio med Emma, Daniella och Maja kanske följer med jag vet inte riktigt. Jag och Emma har faktiskt bestämt att vi ska gå, ska bara se vilken vi ska se.

Hörs!

Jag älskar att åka båt, och man blir ju extra fin på bild när man sjunger samtidigt! Haha saknar sommaren redan!


Äntligen hemma :)

Har inte blivit någon uppdatering alls idag, men jag hann inte imorse för vi skulle åka till Barkarby med mormor och morfar. Sen på vägen "hem" åkte vi in till Stinsen och shoppade mera.
Blev god lunch på pizza hut och mormor och morfar bjöd senare på middag. Precis hem kommen men ska ta och sätta mig i soffan och titta klart på idol, bilder kommer kanske senare.. Kan inte lova något, får se om jag har tid.

Puss


Inse att du är såååå ägd !

Tjenare :)

Nu sitter jag här med Linda brevid mej, eller hon har vari thär ett tag men iallafall. Vi sitter här & äger sönder peter i hans kommentars sak i hans blogg .. Han vågar bara inte insé att dom är sämre än oss, men peter !
Det är bara att tacka & ta emot :)

Snart eller om en ca. en timme ska vi gå till vikinga hallen & vara fanbärare innan matcherna :)
Men aja nu ska ska vi fortsätta äga sönder peter på hans blogg, hahah ni kan ju kolla ! :Ö

här har ni peters sönderägda blogg (a)

& Linda (a)


Godmorgon

Tjabba tjena hallåååååå !:)

Okej , idag vaknade jag typ halv 11, ställde klockan för att jag inte skulle vakna sllt försent, men aja idag kommer nog min storebror hit under dagen , får se hon jag hinner träffa honom , ska vara i vikinga hallen hela helgen , det kanske jag inte sagt men vi ska vara sånna hära som bär in flaggan för det är landskamps sak hela helgen .. Men iaf Linda kanske skulle komma hit om hon hinner & orkar innan vi ska till hallen , nu har jag bara ett problem & det är att jag inte vet vad man ska ha på sej, macthtröjan, klubboverallen eller vanliga kläder ( vilket jag inte tror ) men aja får väl försöka få ta på ngn, Linda visste inte .. Men aja jag skriver mer sen , om jag har ngnting att skriva om såklart :Ö

P U S S !


Oooops ..

ehm .. det blev kanske lite väl länge, men nu ska jag sova, skriver imorgon, eller senare idag blir det ju (a)


Hemma

Jaha .. då var man hemma igen, egentligen borde jga kanske sova snart eftersom att jag sov så dåligt & lite i natt, men jag är inte trött & då går det bara inte. Men jag ska snart byta om till pyjamas, tvätta bort sminket & sådära så ska jag kolla på 'Inlåst' på datorn eftersom att jag missade det eftersom att jag var hos Malin hela kvällen :) Men 'Mammas pojkar' missade vi såklart inte, det får man inte missa !:O

Just det nu när jag ändå kommer ihåg det så kan ni få bilder på dom andra tröjorna jag köpte idag :)

  
Snygga ? (a)


Min dag..

Ja Nathalie har ju varit duktig hela dagen och uppdaterat, medans jag har gjort massor av annat..
 
Åkte ut till mamma och tittade hur hon hade det sen åkte vi till läkaren och tittade på min fot, sen vidare till öppethus hos min frisör och köpte världens gulligaste plattång. En liten reseplattång och den är jätte liten, plus att den är rosa!

Sen åkte jag och mamma till Väsby Centrum, fick med mig lite underkläder bara men det nöjer jag mig med.
Åkte i alla fall hem sen och beställde Thaimat på vägen så vi har ätit det, sen när min lillasyster kom hem åkte vi ner och köpte glass, mums!

Och jag har världens bästa pappa som har installerat windows 7 (versionen efter windows vista) på min datorn, det tog någon timme vilken är en av anledningarna till att jag inte skrivit något. Men har fullt upp med att lära mig allt nytt med den här. Sen är det på engelska också, men det är bra träning. Anyway.. Ointressant!

Ska med mamma till Barkarby imorgon och titta på soffa och säkert blir det något vi får med oss hem.

Natti natti! ♥ Amanda


Hämtat lillebror x2

Haha ja, kom precis hem igen , åkte med mamma & hämtade william & johannes på dagis i rosersberg :) Nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, har skit träkigt -.-

& jag vet fortfarande inte hur jag ska komma till Malin , om inte pappa kan köra mej så får jag väl ta bussen, men usch jag hatar att åka buss ?! :S


100:e inlägget

Ja rubriken säger ju det mesta, jag skriver det 100:e inlägget i denhär bloggen :)

Nåja, jag har precis städat mitt rum så nu är det rent & fint :) Får se hur jag kommer till malin sen ikväll, för det var inte säkert att Linda & Maja hinner hem innan mamma åker, så jag får väl kanske gå dit eller ta bussen, jag vet inte får se, men nu ska jag fortsätta med det jag håller på med :)


Blir det bra ? :D

Nu tror jag att jag bestämt mej & dethär får det bli :)


   


Hemma

Sådär jah, då var man hemma efter en shoppingrunda i väsby centrum med mamma :)
Och hem fick jag med mej :

Blanka leggings - Gina tricot
Vit (typ) tunika - New Yorker
Rosa/vitt/svart linne utan band - New Yorker
Rosa/vitt/svart linne med band - New Yorker
5-pack vita träningsstrumpor x2 - Stadium
Svarta vantar - Lindex
3 par örhängen - Lindex

Det var det, nu ska jag kolla vad jag ska ha på mej ikväll när jag ska till malin !:)



Lunch time

Gjorde precis lite toast så jag får i mig någonting innan jag ska ta mig iväg till bussen och åka till mamma.
Ska ta och äta det och sen göra klart det sista och ta mig iväg, skönt att komma hemifrån ett tag nu när jag suttit här inne i 3 dagar..

Puss

Godmorgon!

Sitter och tittar på Sjunde Himlen, som jag sa så ska jag inte sitta här hela dagen. Ska snart ner och sminka mig. Har faktiskt inte bara mjukisbyxor och pyjamaströja idag, utan jeans och en kofta som jag lånat utav Maja.
Men vid 20 över tre ska jag åka ut till mammas jobb och sen vidare till Väsby, kanske blir lite shopping då också, happyface!

C ya! ♥ Amanda

Godmorgon

Shit redan vaken ? .. Men mamma väckte faktiskt mej. För vi ska åka & shoppa lite idag, köpa lite kläder & så .. Men vi ska åka halv 11 tror jag att det var om hon inte sa fel, & när vi ändå är inne på att säga fel så vet jag inte om jag hörde fel eller ah , men jag tyckte mamma sa att klockan var tio fast sen när jag gått upp & klätt på mej så var den bara nio ? Vi åker så tidigt för att vi bestämde att vi skulle åka direkt efter att vi lämnat småkillarna på dagis ..  Så nu sitter jag här.. Men då har jag ju lite extra tid till annat, ellerhur ? :)

Men nu ska jag gå upp & äta lite & sådära .. PUSS !


Night night

När Grey's Anatomy var slut gick jag ner och satte mig i mitt rum för att mamma och pappa skulle sova. Så nu sitter jag här och pratar med Maja och Maria.
Alltid lika knasiga konversationer man har med dom.. Men igår var nog den värsta mellan mig och Maria tror att vi båda var väldigt trötta då!

Torsdag: Vet inte riktigt..
Fredag: Hoppas på att få träffa Emma eller Maja. Eller åker och shoppar med mamma.
Lördag: Maria kommer hem. Ska på bio med Emma och Daniella (Maja kanske också följer med)
Söndag: Träffa Maria
Måndag: Skolan börjar igen :( Men det är bra med rutinerna så man inte sover hela dagarna, hoppar över ett mål om dagen, sitter i soffan hela tiden..


Movie time

Nu börjar klockan ticka & jag börjar bli tröttare så nu lägger jag mej i sängen & sätter på en film. men först ska jag smörja in mej med lite body lotion så man blir riktigt fräsch ! :)

PUSS !


Ny-duschad !

Mmmm !..

Skönt att vara nyduschad säger jag bara :) Hahah sitter här i handduk & lyssnar på musik och pratar med linda, hörru ta min JÄTTEsnopp & dina sillikontuttar och lägg dej ;)

Aja nu ska jag nog kolla om det går nå' bra på TV annars sätter jag väl på en film eller ngnting, får se..
Imorgon ska vi till malin & fira henns som då fyller år på fredag, men innan det ska jag köpa present till henne, vet inte riktigt vad men jag hittar nog någonting.

Nu ska jag göra ni vet vad om ni läst inlägget :Ö HAHA !


Tv nästa

Ska se på Grey's Anatomy nu.. Uppdaterar senare.
Och imorgon har jag faktiskt bestämt mig för att inte sitta i soffan hela dagen utan faktiskt röra på mig. Ja mer om det imorgon. 

Hörs! ♥ Amanda 

Duschen nästa

Haha jag skrev faktiskt fel i det förre inlägget, jag har nummer 18 & det har jag ändrat nu. Amanda Lina har faktiskt nummer 16 ;)

Aja.. nu är jag hemma från träningen, mamma skulle egentligen komma & hämta mej klockan 21 men ´hon slutade sin träning lite tidigare så jag hann i duscha där så det får bli nu här hemma ist, men det är mycket skööönare :)  Vi hörs efter duschen 
                                      


Ser ni inte det..

Ni kanske inte ser det, men det gör jag.. Och det blir bara allvarligare och allvarligare, men vi glider ifrån varandra mer och mer. Och om vi ska göra något åt saken och förhindra det så är det snart innan det är försent!
Jag vill verkligen inte förlora er.. Jag gör verkligen allt jag kan men det verkar inte hjälpa.. Nu är det upp till er! Om ni vill att det ska vara som vi sa eller låta det försvinna..  
Vi sa faktiskt föralltid och jag tänker inte låta någonting komma emellan, kom igen nu och ta tag i det.. För våran skull!

♥ Amanda


Ren & fin

Nathalie du är väl ändå nr 18 på den där bilden? Det finns inte ens någon 16 haha.

Har klarat av mina tre måsten inför idag. Målat naglarna och filat dom, pluggat lite grann i alla fall, gjorde klart matteläxan sen ska jag väl plugga spanska någon dag också, och nyss kom jag ut från duschen så har rakat benen och sådär. Naaaaaajs!

Ska hjälpa mamma med maten. Hörs! ♥ Amanda

TRÄNING !

Nu är nog pappa snart här så jag ska packa klart det sista & ta med ngnting att äta & så drar jag. skriver när jag kommer hem !

Puss Nathalie



Bild från i helgen , jag i nr 18 ;)


Jag dööör av garv !



HAHAHA Nathalie

Glass

Tjenare!,  har precis ätit lite glass & kollat på tv, hittade ingen bra film men tv:n funkade lika bra :)
Ringde pappa för ett tag sen & kollade om han kunde köra mej till träningen sen , så han kommer väl runt fem , det blir tidigare idag igen , har änså ingenting annat för mej på dagrana nu på lovet. Eller visst någonting finns det väl men problemet är väl att jag inte orkar. Men läxorna kan man inte bara skita i så det blir lite pluggande nu i typ en halv timme innan jag ska packa väskan ...

Kram Nathalie


A Cinderella Story

Har precis tittat klart på filmen jag hyrde. Har sett den förut men det var så många att välja på så jag tog första bästa, och det var mycket lättare att veta att den faktiskt är ganska bra när jag redan sett den en gång. Och den var nog nästan lika bra den här gången.

Ska ta och plugga lite och sen ta en dusch. Kanske måste ta och tömma diskmaskinen också..

Puss ♥ Amanda


Godmorgon ?

Det blir nästan det för mej, det är helt sjukt men jag vaknade kvart över ett idag :O Visst jag är kanske den som sover länge men inte längre än till elva ! Haha aja har precis varit ute med hunde & gett honom mat & sådära, undra när mamma kommer hem ? aja nu tänkte jag faktiskt göre precis som amanda, sätta på en film :) Jag orkar inte göra någonting annat , hahah lat som jag är trots att jag sovit hur länge som helst .. men nu ska jag ta min "frukost" och sätta mej i soffan & glo på film :)

Kraam ♥ Nathalie


Bilden har ingenting med inlägget att göra, men den är från årets ekencup :)
Ser det inte härligt ut ? :Ö


Usch,fy & blä

Jag hatar att hyra film på tvn. Visst är det jätte lätt och man slipper gå någonstans men det blir alltid lika dåliga filmer.. Och det känns onödigt att hyra någon man redan sett. Men i nu läget så hellre det!

♥ Amanda

Sjukling?

Usch känner bara att jag mår sämre och sämre, har ont i halsen och är seg och huvudet dunkar! Fast å andra sidan så sov jag till 12 så det är klart att man är seg, och om jag inte gjort något på 2 dagar så är väl det ännu en anledning till varför man känner så här. Men Emma är sjuk, egentligen skulle väl vi göra någonting idag men hon har inte hört av sig och jag vaknade nyss..

Tänkte sätta på en film, men mina kusiner har lånat alla bra filmer så det slutar nog med att jag tittar på någon Disney-film.

Puss ♥ Amanda

♥ GODNATT !



/ Nathalie

♥ nathalie

Godkväll !..

Jag lovar jag kommer somna vilken sekund som hellst, haha men jag är skittrött så det blir nog sängen för mej snart skulle jag tro!.


Efter träningen så gick jag & maja in till A-hallen DIREKT, och kollade på typ juniorerna eller vilka det nu var som mötte typ norges landslags juniorer eller ngnting .. Iaf jag, maja & vår sjuuuuka humor gjorde att matchen blev hur rolig som hellst. Vi påpekade typ alltng & kommenterade allting & gjorde så typ allting blev hur sjukt som hellst !:Ö

Imorgon har vi träning igen men innan det vet jag inte vad jag ska göra, antingen blir det väl ännu endag på soffan & film om jag inte orkar göra ngnting annars hittar jag väl på någonting.

BYE !


Tre måsten inför imorgon


Shopping någon?

Despertate Housewives är precis slut, vet inte vad jag ska göra nu..
Har tittat massor på Gina Tricots hemsida så hoppas på att åka in till stan någon dag. Hoppas bara att jag hittar någon som vill följa med.

C ya! ♥ Amanda

♥ amanda

Så dålig humor så det är inte sant, men ett smakprov av det jag och Maria brukar underhålla oss själva med att prata om på msn vardagligen ;)


♥ amanda

Tog en tur runt kyrkan med pappa, eller han var duktig och sprang medans jag cyklade hihi.
Riktigt skönt med frisk luft och få röra på sig.
Ska nog se Desperate Housewives ikväll sen gå i sängs så kanske jag är någorlunda frisk till imorgon och kanske kan träffa Emma, Maja eller Nathalie.. Fast måste nog plugga lite också, vilket suger nu när man ändå har lov? Men måste man så måste man!

Hörs!

♥ amanda

Har precis ätit, skinksås och pasta med sallad knäckebröd. Riktigt gott! Made by myself :)
Pappa frågade om jag ville med ut och springa men eftersom jag har onti halsen och sådär så avstår jag nog även om jag skulle behöva och det skulle vara skönt att röra på sig efter en dag i soffan. Men jag tar nog cykeln och cyklar med så får jag röra på mig och lite frisk luft så blir jag nog piggare också.

Vi hörs senare!

I somras.


♥ amanda

Japp, har nu städat rummet och bäddat rent och vikt tvätten, så nu har jag ändå fått ganska mycket gjort. Ska väl fixa middagen också.. Antar att pappa kommer snart så ska vi äta. Mamma åkte just iväg med farmor på  någonting?

Känner mig inte alls pigg, har ont i halsen och ögonen är tunga.. Blir väl tidigt i säng ikväll så att man är frisk när skolan börjar.

Kramiz

♥ nathalie

Hola !..

Nu börjar jag bli klar här hemma, ska snart sätta fart på cykeln & rulla iväg till vikingahallen för träning, eller det börjar klockan 7 men som ni kanske vet & märkt så gillar jag & linda vikingahallen så :)
Aja idag har jag inte gjort ett skit, kollat på film & tagit det lugnt helt enkelt, men nu blir det fart på lilla mej för ikväll är det träning med ngn karin ? det blir nog bra, skriver när jag kommer hem, OM jag nu kommer hem, man vet ju aldrig ? :O


bild från i helgen ! (a)


♥ amanda

Sitter i soffan och har gjort det i stort sätt hela dagen, men jag har varit duktig och städat lite i vardagsrummet och köket också och gjort lunch. Skulle behöva en makeover i mitt rum också men jag har bara inte ork för det just nu..
Sitter och tittar på Herbie Fulltankad just nu haha, tog första bästa film jag hittade men den är faktiskt bra :)
Kanske bara för att det var så länge jag såg den,

Puss

♥ amanda

Orkar inte göra någon lunch. Tacobar, Pizzeria, Donken.. Visst låter det inte helt fel?
Nej det tycker jag verkligen inte.. Eller bara en hel skål med pommes frittes, eller vad säger ni Nathalie & Maja? Haha ja som sagt orkar inte göra lunch och är helt rastlös, ska väl se om jag hittar någon som vill göra något och sen börja göra mej i ordning haha!


Jag och Maria i somras på väg till landet :)

♥ amanda

Vaknade ganska sent idag, kommer inte ihåg vilken tid faktiskt men runt elva någon gång.
Sen har jag bara suttit och tittat på film och pratat lite på msn med olika personer.

Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag titta på film och ta det lugnt, säkert träffar jag någon senare om någon vill, hör av er;)

Hörs!

♥ nathalie

Jo jag vet att jag är dålig på ippdatering men jag har faktiskt inte så mysket tid till datorn numera, nu på lovet blir det kanske lite mer än vanligt men annars har jag fullt upp hela tiden , träningar hit & matcher dit, läxor & jag vet inte allt me jag ska försöka !...

Som sagt så vad jag hos wickan igår men maja, linda, malin, emma, ida & issa, det var faktiskt riktigt kul & god mat var det också :) Men innan vi gick dit så tog vi 12.02 bussen till eurostop & köpte present till wickan som jag sa & vi köpte, shampoo, balsam, hårinpackning, ansiktsmask, en liten duschtvål & body lotion, ett puder & en mascara. Hoppas det passar wickan ! :Ö

Haha.. aja idag vet jag inte vad jag ska göra, vi har träning ikväll mellan klockan 19-20 efterso att vi inte har ngn fys nu på lovet :) men jag smsar linda sen & ser när hon tänkte ta sej dit. Vi är typ alltid där 1-2 timmar innan ! :Ö Men det är fätt sköööönt & sitta & kolla på träningar & äta och kunna byta om i lugn & ro :)

Men aja nu ska jag klä på mej & gå ut med hunden sen ska jag ta mej en ordentlig frukost för jag är skithungrig !


                        "LET THE DISCOKULA START" HAHAHAHAH


♥ amanda

Ja Nathalie har ju ingen vidare uppdatering? Men just nu är hon hos Wickan med Maja, Emma, Linda och Malin om det är någon mer vet jag inte. Men jag kör på här i alla fall.

Var hos frisören och jag klippte lugg, ganska nöjd men det hade nog inte gjort något om jag sparat ut den heller.. Men kul att prova något nytt. Tyvärr så hann jag inte ta någon bild för jag åkte till Emma efter det sen direkt hem och åt och sen på match.
Matchen slutade i alla fall 1-3. En förlust alltså men vi spelade ändå riktigt bra. Dom var i toppform och vi är inte ens i närheten av det. Men det var kul det med.

Imorgon blir det nog bara att ta det lugnt.. Skulle behöva städa men jag är duktig på att skjuta upp sånt och säkert blir det så imorgon också haha!

Juste faktiskt så är det min namnsdag idag (a) Ett grattis kanske? ;)
Kramkram

♥ amanda

Har precis ätit frukost , gick upp för ett tag sen nu.. Ska sminka mig och gör något åt håret, ser ut som ett troll! Sen åker jag till frisören och sen kommer jag hem igen och hittar någon att vara med innan jag har match ikväll.

Pussen

♥ nathalie

Godkväll !..

Hahah, idag kom jag väl hem vid kvart över 3 då vi åt middag ( mamma skulle åka & träna ) sen somnade jag på soffan klockan fyra & sov till halv 7, riktigt sköönt faktiskt är skittrött efter denhär helgen..
Men iallafall första matchen vann vi med 25-13 och andra med 26-10 :)
överlägsna idag igen, yihooooo!

Imorgon åker jag med Linda & Malin till eurostop för att köpa present till wickan som vi då ska fira imorgon kväll :) det bli nog skoj !
Men nu är jag typ helt slut, ska stoppa lurarna i öronen & starta musiken, sen ska jag kolla tv typ kvart över tio tror jag att det var.. BYE !


♥ amanda

Helvete, skrev nyss ett inlägg så råkade jag gå bakåt så allt försvann. Arrrrrrgh!

Men har kommit hem från träningen nu, riktigt kul faktiskt. Det är faktiskt riktigt kul att spela inomhus när det är sånt tempo och rörelse och sådär hela tiden.

Ändrade planer inför imorgon. Blir ingen hudterapuet och ansiktsbehandlig för vi har match mot distrikstlaget och självklart ställer man upp på det. Så kom och titta på Midgårdavallen klockan 19 tror jag men jag osäker.

Vi höres!

Ser ni vad långt mitt hår är där? Ååh imorgon kommer det bli jätte kort säkert för de är jätte slitet. Bajs också! Men man vänjer sej, sen växer det ju ut igen, eller hur? :)

♥ amanda

Borde inte skriva det här och jag vet inte varför men..
Du vet att jag inte vill bråka med dig, och det var onödigt att börja redan från början. Du vet att jag litar på dig upp till 110%. Du är den jag pratar med allt om, du vet redan allt det där.. Jag orkar inte med att förlora dig. Du har alltid stått vid min sida och alltid stöttat mig. Du är min solstråle som alltid sprider lycka omkring dig.
Jag tänker inte säga så mycket mer, du vet redan allt. Ta åt dig. För allt jag säger till dig kommer in ifrån.

Du vet att jag älskar dig, no matter what!


♥ amanda

Sitter och tittar på idol klipp, bland annat från Idol.


Visst är hon bara för bra. Älskar henne! Marias och min absoluta favorit, eller hur? :)
Och Anders och Andreas har ju ingen aning om vad som snackar om, hon är bara bäst!

♥ amanda

Kom precis hem har varit i Rosersberg igen och tittat på handbollen, fast egentligen var det inte ens kul för dom vann överlägset igen. Men jag fick prata lite med Emma, Maria och sådär så det var väl kul i alla fall.

Skulle egentligen med Nathalie och titta på hockey nu men vi tar det någon annan dag istället av olika anledningar.
Ikväll har jag träning också men den börjar inte förän 19, och jag måste göra middag idag igen.. Vet inte om Emma sover här sen eftersom jag ska klippa mig imorgon och hon kanske ska åka med? Vi får se..

Hörs senare ;)


♥ NATHALIE

Heeeej !..

Ah amanda jag föjler din lilla grej i rubriken..

vaknade för en timme & 20 minuter sen , gick upp & åt frukost & sådära, nu är jag klar med allt utom min mat som jag ska ha med mej, & vi ska åka om 20 minuter så jag måste nog avslta här, men ni får en bild på hur jag ser ut just nu .. inget speciellt..



Håll tummarna för oss ! :)


♥ NATHALIE

Heeeej !..

Ah amanda jag föjler din lilla grej i rubriken..

vaknade för en timme & 20 minuter sen , gick upp & åt frukost & sådära, nu är jag klar med allt utom min mat som jag ska ha med mej, & vi ska åka om 20 minuter så jag måste nog avslta här, men ni får en bild på hur jag ser ut just nu .. inget speciellt..



Håll tummarna för oss ! :)


♥ amanda

Haha har precis kollat på Little miss sunshine. Har fått mig ett gott skratt nu, men ska ta och göra mig i ordning för sängen nu.

Sov gott!


En bild som väcker otroligt mycket minnen..

♥ amanda

Sover nog hemma i natt ändå. Pratade med Maja idag, eller jag träffade ju henne och hon hade vaknat sju och jag vaknade halv tolv idag så jag sover hemma, eftersom hon är så bra på att väcka alla runt omkring haha. Nej men hon var ganska trött också och det märkte jag ju idag? Haha knasbarn hon är!

Pussis


/Amanda

Haha ja jag märkte själv att det blev väldigt många inlägg igår och som du sa Nathalie så var du nog inte ensam om att inte orka läsa allt.

Och sen var jag ju och tittade på deras sm idag, men hon har ju redan sagt hur det gick så det är väl ingen idé för mig att säga det också?
Hade mys middag med pappa nyss, och jag skulle sova hos Maja eller Emma med dom, men Emma fick inte och Maja har inte kommit hem ännu och typ inte ätit så ja. Pappa har gjort popcorn så det blir soffkväll med popcorn och tv, sen kanske jag och Maja sover hos henne vi får se. Eller så kanske vi tar det imorgon? Vi får se i alla fall.

Hörs senare!

2 VINSTER !

Heej !..

Då var man hemma igen då & idag gick det super bra faktiskt, första matchen vann vi med 28-10 där jag gjorde 8 mål & blev matchenslirare & andra matchen vann vi med 21-6, där gjorde jga typ 2-3 mål :)

Nu är jag super trött så jag tror inte att jag blir uppe så länge idag men vi får se, skulle kanske vara med sjöddan .. aja nu är det mat !

/ Nathalie


STRÖM AVBROTT / NATHALIE

Godmorgon !..

Eller ah jag vaknade ju för 1 och en halv timme sen, men iallafall.. Mamma kom & väckte mej imorse för att det var frukost & efter det hade jag tänkt att jag skulle skriva lite här men mitt i frukosten så blev det strömavbrott så det gick ju inte sådär jättebra & sen började jag städa mitt rum & först nu fick jag tid till dethär, jag skrev ingenting igår heller men jag var ju som sagt ganska upptagen igår & när jga kom hem blev det idol sen lite singstar & sen gick jag & la mej ganska tidigt ..

Menmen idag är det SM steg 1 och vi har samling klockan 13 & första matchen klockan 14, kom & kolla ?! :)
Hahah jag såg att Amanda var på hugget igår, sllt skrivande, jag orkar inte ens läsa allt, men om ett tag ska jag packa min väska fast det lär ju inte ta sådär jätte långtid nu när jag stadat & vet vart allting finns. Andra matchen är klockan 17 & sen när jag kommit hem så ska jag vara med sjöddis, skulle egentligen träffat henne igår men det blev lite sent & både hon & jag var trötta så det blev ingenting..

Men nu får ni ha det så bra ett tag ! :) / Nathalie


Jag & min "lilla" vovve (a)


/ Amanda

Haha blev inte bara många inlägg utan många kommentarer från Maja också, och jo jag är bäst på att laga mat bara så att alla vet :)

Men det här med sm i morgon.. Jag vet faktiskt inte om jag tänker komma, känns onödigt när det bara är 2 matcher på hela dagen och dom kanske inte ens ska spela. Jag är liksom alltid i Vikingahallen för det är då jag hinner umgås med dom annars hinner jag inte det. Fast det är ingen hemma här i morgon så jag kanske åker dit ändå.. Annars blir det väl en dust med tjejerna för att jag redan sagt att jag ska komma. Vi får se i allla fall..

Ska se vem som åker ut idol sen göra mej klar för sängen eller kanske prata lite "privat stuff" med Emma?
Hörs imorgon, Godnatt!


många inlägg idag..

.. blev det.Men är det negativt? Men är i alla fall hemma från avslutningen. Var väl inte super kul, det var bara 6 st från vårat lag sen kom en till precis när vi fick alla våra diplom. Lite pinsamt när man är så många faktiskt men ja. Fick titta när alla fotbollsskolor och 00/01, 99, 98 lag var uppe. Det var vi och p94 som var äldst. Men höjdpunkten var nog ändå fikat, eller hur Nathalie? Mohaha.

Tror att jag ska till Rosersberg imorgon och se på sm, men börjar bli osäker. Vi får se helt enkelt.
Ska se vidare på Idol nu. Tove är bäst, love that girl!
C ya! /Amanda

vet inte in lr ut / Amanda

Borde egentligen inte skriva det här men jag måste verkligen..
Jag vet inte vart jag ska börja och jag vet inte om du läser det här.. Jag vet inte ens om du vet vem du är. Men jag kan inte göra som jag vill när du är i närheten. Det fungerar inte, jag blir urfunktion när du är nära. Och ett rus går igenom kroppen.
Det vi hade kanske inte betyder någonting för dej, men i mig satte det sina spår. Jag har inte släppt dej.. Det är omöjligt. Jag skulle göra vad som helst för att få dej att bli min igen. Jag var som lyckligast med dej, jag var så stolt när jag fick hålla dej i handen, och dina kramar fick tiden att stanna.
Du sprider lycka omkring dej och alla i din närhet blir glada. Varför kan du inte få även mej att känna så varje dag? Jag är inte sur på dej, bara svartsjuk. Och jag klarar inte av att du är sur på mej, skulle kunna dö för dej. Snälla du förstår inte hur svårt det är men jag kan inte vara mej själv och jag kanske tjatar men det är bara för att jag är så otroligt kär och det inte släpper. Snälla en chans?

/Mandis

Om jag får säga det själv lyckades jag fakstiskt ganska bra med att hjälpa, haha fick göra köttfärsen och mums vad gott det blev!
Sen är det alltid att vara i köket samtidigt som pappa, haha han är helt knäpp ibland.. Sjuk humor!
" you can pick your nose, you can pick your friends, but you couldn't pick your friends nose"
alltså, ' du kan peta dej i nästan, du kan välja dina vänner, men du kan inte peta i din väns näsa'
det skulle tydligen vara kul men jaa, som sagt.. hans humor.

Men ska snart iväg på avslutningen i Rosersberg, vet inte när jag kommer hem men senare ikväll helt enkelt. Puss

/Mandis

Ska hjälpa pappa med maten, baaaaaaaajs! Men det blir tacos, supergott eller hur? Och ännu godare blir det när jag har hjälpt till eftersom jag är expert på att laga mat, eller hur Maja? Haha.

Hörs!


/Mandis

Wooooooooooohooo, säger jag som nu har höstlov i en vecka. Ååh va' skönt det ska bli!

Hade bara matte,musik och fotboll idag i skolan och matten gick jätte snabbt och musiken gjorde vi ungefär ingenting bara sprang runt och "lekte". Vi har ju några i klassen som är hel sjuka, men på ett postivit sätt! Man kan inte låta bli att skratta haha, love it! Sen fotbollen var ganska lugn den också.
Konstigt nog väntar jag på att klockan ska ticka iväg, för Emma, Maja, Maria och Nathalie har handbolls träning kl 17 så dom hinner jag typ inte träffa innan det och 18.30 har vi fotbollsavslutning, kanske inte jätte kul men man får ju träffa alla :)

Kramiz

Oj vad jag saknar det där!

/ NATHALIE

Godkväll !..

Nu är det när som helst dags för sängen , tiden tickar iväg här med en väldans fart.. Men så kan det vara ibland, eller för mej händer det rätt ofta men aja. Jag vet inte om jag sagt det men imorgon ska vi ha hittat en låt som vi vill sjunga inför vår musiklärare, ensam eller två & två. Jag ska sjunga med Linda & vi valde precis låt, jag ´kom på vilken vi skulle ha (a) Hahaha aja nu vill Carro att jag ska hjälpa henna & Gia med en låt också & jag som hade svårt att komma på en till mej själv ? Men jag ska väl försöka så får vi se vad det blir av det. Men nu ska  jag packa väskan & lägga mej !.

Här får ni låten som jag & linda valt också, dock är den i karaoke verision eftersom att det är vad det ska vara när vi sjunger för henne sen ..




GODNATT !

/Mandis

Blogg.se är jättesegt på kvällarna förstår inte vad som händer, men det är väl då alla är inloggade och har fullt upp med att uppdatera? Nog om det.

Ett stort tack till Maria som fixade designen, du är bäst!
Var på träning idag också, det gick väl bra men hade inte så mycket energi men aja en träning nytt försök igen imorgon i skolan och då ska jag visa vad jag kan.
Ska snart gå och lägga mig och inte ligga uppe och göra ingenting så länge idag haha.

Imorgon har vi fotbollsavslutning, vet inte om jag ska gå för Fjällström frågade om jag ville med in till stan och jag vet inte hur länge vi blir där. Sen spelar jag ju inte med 94/95 längre så varför gå dit? Fast ändå känner jag att jag behöver göra det för att jag har spelat med dom och det är de sista jag gör med dom, men vi får se hur det blir.

Stannar hemma och tittar på Emma, Maja, Maria och Nathalie i helgen när dom har sm. Hoppas det går bra för dom.

Kramiz

?

Va det såhär du menade med designen Amanda?
Säg till om det är något mer som ska ändras, men försöka gärna komma på något eget så kan jag fixa de också..

Pussar från eran Maria

/Amanda

Yes, mitt liv spenderas framför datorn nu för tiden.. Men ikväll ska jag faktiskt på träning och sen gå och lägga mig i tid och imorgon ska jag äta en ordentlig frukost och äta bra hela dagen.

Jag är beroende av att få i mig energi faktiskt. Får jag inte det blir jag trött och lätt irriterad.. Jag har hört det mycket av dom i klassen men det är nog dom som lider mest, fast ändå mycket pågrund av att dom retar upp en.. Men det är inte alls deras fel att jag är såhär.. Men jag måste skärpa mig ordentlig, eftersom jag vet att jag är beroende av att få i  mig energi hela tiden så måste jag se till att få det. Typ på lunchen i skolan äter jag en knäckemacka och dricker lite, som idag det var pannkakor men jag åt ingenting varför vet jag inte, men det resulterades i att jag blev jätte irriterad och tjurig.. Men om jag bara fått en frukt eller någonting hade jag blivit på bättre humör. Det är sjukt men det är så det är!
Riktigt ointressant men ändå


Juste hade ju engelska provet idag, jag vet faktiskt inte hur det gick.. Och jag kanske nöjer mig med ett VG i alla fall. Men ett ända G till och jag blir riktigt förbannad. Och får jag MVG på det här provet blir jag riktigt superglad.
Sen är det ju lov nu också. Fyf*n va' skönt! Håller ni inte med? Ska sova ut i en hel vecka och bara ta det lugnt och inte plugga och.. Ååååååh va' jag längtar :D

Pussen


/ NATHALIE

okej, nu har det varit rätt så dålig uppdatering av iaf mej dom senaste dagarna, men jga har somsagt inte haft tid & det blir nog inte mycket bättre först nästa vecka för jag har sm- hela helgen & imorgon hra jag träning & fotbollsavslutning.

Kom hem från skolan för ett tag sen, bytte till mjukisbyxor & satte mej här. jag jag har inte så stor lust med att skriva just nu så det kommer iaf inte bli nå roligt & läsa så jag skriver sen ! :)

KRAAAAM !


/ NATHALIE

OJ , det var kanske ett tag sen jag skre nu men jag har liksom inte riktigt haft tid för bloggen, har engelska prov imorgon så det har blivit mycket plugg & lite dator tid & igår va jag med Linda hos min pappa och sen träning OSV.. men nu är jag här haft bara för stunden för jag ska snart upp & äta lite , sent ?  jaa men jag glömde faktiskt efter träningen & nu kände jag att jag var lite hungrig..

Kom precis ut ur duschen så nu känner man sig riktigt fräsch !
har pluggat sönder idag , skulle egentligen inte träna men jag ändrade mej i sista sekunden , eller ah typ en halvtimme innan träning så det var bara att kasta ihop en väska med träningskläder & cykla iväg :) & nu när jag kom hem så har jag faktiskt lärt in 40 ord, en hel dialog ( 1 A4-sida ) en sammanfattning av South Afrika  ( lite mer än en halv A4) och lika mycket i en sammanfattning av Nelson Mandela .. men nu ska jag klä på mej så ska jag upp & äta , sen ska jag väl lägga mej i sängen & kolal på lite film kanske ! :)

PUSS !

/Amanda

Sista för ikväll, ska gå ner och packa väskan till imorgon, tvätta ansiktet, borsta tänderna, och allt sånt man gör innan man hoppar i sängen. Ses imogon och håll tummarna för mitt prov imorgon. Kramiz

It's me again

Svar på tal:
Nathalie har sagt det förut och jag säger det igen, det är alltid mycket roligare att läsa och svara på kommentarer när ni säger vilka ni är, men i alla fall..
o om / amanda:
vad ska du göra hos läkaren? elr hudterepeut?
Svar: Hos läkaren ska jag och titta på min fot. Sen hos hudterapueten ska jag få en ansiktbehandling :)

Just nu:
Sitter fortfarande framför datorn, den här gången med lite bättre humör, kanske för att jag fått i mej och pratade under nästan hela middagen om varför jag var sur med min mamma, pappa, farmor och farfar. Inte för att dom ville veta men bara för att jag ville ut med det.. Men dom tyckte bara jag lät fånig och satt och skratta åt mej. Hmm vad gjorde jag för fel? Aja strunt samma nu är jag på bättre humör.

Ska se på Grey's Anatomy sen. Och faktiskt jag har inte pluggat någonting sen jag kom hem, eller jo jätte lite men jag orkade inte mer sen pluggade jag igår och stannada i skolan idag så det borde räcka.. Annars blir man liksom överpluggad.. Och om jag får dåligt på det här provet också så kommer jag börja plugga så fort jag får veta att vi ska ha prov hädanefter.

Allt och lite till:
Sen längtar jag jätte mycket till Lördagen 31/10 faktiskt. Då det är Halloween.. Men inte pga det är Halloween utan för att vi ska på bio och se på 'Upp'. Haha kanske låter töntigt men den är ju as rolig och vi har bestämt några st i klassen att vi ska gå på den, hoppas bara att så många som möjligt kan annars blir det väl jag och Emma som går ensamma haha.

Puss&Kram /Amanda

/Amanda

Just nu:
Sitter här i soffan med datorn i knät.. Som vanligt! Känns intesom att jag gör någonting annat än dej på dagarna.. Pluggar och sitter vid datorn och tränar lite då och då.. Men alla andra tränar varje dag och dom dagar dom inte tränar ska dom plugga så ja.. Jag lever mitt eget liv.
Dagen:
Dagen var rätt lugn eftersom vi bara hade musik hela dagen och vi blev klara med texten och valde musik till så nu ska vi bara sjunga in den, sen ska vi skriva massor av saker om Soul & Blues, jag och Emma, för alla fick någonting att skriva om.. Men typ dom 2 sista timmarna satt jag och gjorde ingenting och försökte hjälpa Robin och Oliwer.
Stannade i skolan till typ 17 och pluggade, gick väl lite sådär.. Alla stojade omkring och tog sudd och kastade på varandra och så. Vi var bara 5 st men det lät som att vi var 30 personer typ.
Sen fick vi reda på vårat Teknik prov och snacka om att man blev missnöjd. Fick bara G och det har jag bara fått i det och matte nu. Okej det är ingen stor sak för jag orkar inte bry mej om tekniken men när jag fått det i två ämnen då är det nästan katastrof. Hatar hatar hatar. Sen har vi engelska prov i morgon och som jag sagt tidigare så måste jag ha ett MVG. Och nu är det ännu mera måste när jag bara fick G på tekniken. Men jag gör så gott jag kan och så får vi se hur långt det räcker.

Humör:
Riktigt dåligt humör just nu faktiskt. Pga provet och att jag inte ätit och har ont i huvudet och undrar massor av saker som jag inte kan fråga någon för allt kommer gå åt helvete och aja ingenting ni får veta i alla fall.


Fuck vad jag älskar dej!


/ amanda

Here I am, once again. Haha skoja men jag är tillbaka i alla fall har gått igenom nästan alla ord en gång i alla fall 160 st, sen har jag ätit middag och diskuterat grammatik med pappa.
Ska ha MVG på det här provet det har jag bestämt och jag blir faktiskt arg om jag bara får VG även om jag vet att det är bra ändå så är jag inte nöjd med det. Vi får se hur det går, wish me good luck :)

Här kommer lite fler bilder från helgen i alla fall.



Mitt höstlov.
Måndag:
Till frisören & hudterapeut
Tisdag: Ta det lungt, kanske vara med någon eller så blir det att plugga
Onsdag: Samma som tisdag.
Torsdag: Träning (?) & lärkare igen
Fredag: Bio med några från klassen (vet inte vilken dag?)
Lördag: Bio med några från klassen (vet inte vilken dag?)
Söndag: Träning (?)


Hörs!

/ amanda

Har varit hos Carro och pluggat idag efter skolan. Gjorde inte jätte mycket, men var inte där så länge heller fast jag fick ihop en sammanfattning om Nelson Mandela. Men sen har vi typ 200 glosor vi ska kunna. Eller har inte räknat dom men jag gissar att det är där runt någonting.

I morgon har vi musik hela dagen så vi får se hur det går och om vi kommer någonstans på låten. Håller tummarna för det. I alla fall.

Är as trött idag har inte ätit någonting och har varit trött och grinig idag, så förlåt till er som fick stå ut. Fast det är inte så konstigt att man blir det när killarna retas hela tiden.. Men whatever.

Ser förjävlig ut just nu ska hoppa in i duschen efter middagen men ni får lite bilder sen helgen istället.


Massor av godis som Emma, Maria och Maja åt. Var faktiskt jätte duktig och inte åt en ändå godis (a)

Maja leker sur.. Typ. Haha tur att hon är så söt i alla fall. Hon är alltid glad. Eller nej inte när det gått dåligt på en match eller träning men jag får henne nästan alltid glad efter det ändå :)

Ska hjälpa mamma och pappa med maten kommer mer blider sen. Puss

HEMMAPLAN PÅ RIKTIGT

Imorgon har vi träning i råbergshallen i rosersberg, nu säger jag ju att om vi spelar i vikinga hallen så är det hemmamatch , det är klart att det är det eftersom att det är där jag spelar handboll men jag kommer ju faktiskr från Rosersbergs IK från början så det är & förblir min hellaplan ! :)

I helgen har vi SM där så det är bara komma & heja fram oss :)

Efter skolan imorgon så drar jag & Linda hem till min pappa innan träningen så går vi därifrån, men nu måste jag göra spanskan ..

Puss&Kram! / NATHALIE


Mer bilder var det


Riktigt länge sen Nathalie, du vet att jag älskar dej sjukt mycket!
En bild beskriver mer än 1000 ord. Du betyder mer än jag någonsin kan bekriva!


/ amanda

Jag vet inte var du har fått allting ifrån, men jag orkar inte bråka med dej igen.. Jag har gått i genom det förut och det var den värsta tiden, jag orkar verkligen inte det en gång till. Du vet innerst inne att vare sej du vill eller inte så älskar jag dej! En gång bästavän.. Alltid bästavän. Så är det. Och jag gör ingenting för att göra dej ledsen eller någonting. Men säger du ingenting till mej kan jag inte veta hur du känner? Jag mår dåligt när du mår dåligt även om du inte tror det. Jag vill ditt bästa vare sej du vill det eller inte. Och faktiskt så bryr jag mej om dej.
Det är faktiskt dej jag delar alla fina minne med. Det är du som tagit hand om mej i dom svåra stunderna och du som fått mej att vara så som jag är idag. Jag skäms inte ett dugg över dej, jag var så jävla stolt att kunna kalla dej bästavän.. Sen vet jag inte vad som hände? Jag blev som luft och du kunde inte ens prata med mej.. Är det så du vill ha det och är lycklig av det så får det vara så, men tro inte att jag valde det här eller vill ha det såhär för det är inte sant. Jag älskar dej av hela mitt hjärta men jag är väldigt osäker på om det kommer bli som vanligt.. Även om jag verkligen vill det!

Du vet vem du är!


MER BILDER ?

Det var någon som sa att vi skulle lägga in mer bilder ? .
det är kanske sant, det är lite tomt på bilder! :)
P.s ni anonyma, det är mycket roligare & läsa kommentarerna om ni skriver vilka ni är ;)


Aja nu sitter jag är & lyssnar på gryyym musik asså iloveit , så pratar jag allvar med Linda, hemlisar not for you ! (a) Haha aja nu ska jag fortsätta lyssna på min underbara musik & kanske plugga lite, har inte gjort läxan än , ehm ... BYE !



Passar kanske inte in till inlägget men det är en bild på mitt underbara handbollslag.. JUST FOR YOU ! :)
/ Nathalie


/Amanda

Pluggandet går väl lite sådär, har massor av saker man ska kunna till provet så jag orkar inte just nu det blir väl i morgon.

Väntar fortfarande på att Maria ska skicka bilderna. Men hon är inte inne. Såg också att hon hade lagt ut några bilder så ni kanske kan kolla på dom tills hon skickat alla till mej så jag kan lägga ut dom.
http://www.mariapetersen.blogg.se

Ska gå ner med Emma till stationen snart tror jag. Sen ska jag kanske plugga lite till eller så fastnar jag framför datorn eller tvn haha.

Men förstår ni att det snart är höstlob? Är inte det lite tidigt? Det tycker jag i alla fall, visst kommer det att bli jätte skönt men vi har en jätte bra klass och jag trivs jätte bra. Haha varje dag är ett nytt äventyr. Och jag kommer sakna alla i klassen jätte mycket, men det är skönt att slippa pluggandet och sådär ett tag :)

Pusshej

Typsika höst färger.


Music is good

Japp Nathalie hann först med att säga att hon hade kommit hem, jag var nog också hemma då någon gång. Men jag och Emma tog bussen hem idag, orkade bara inte gå. Haha latmaskar här ja!

Började med musikblock idag, och det gick väl inte jätte bra, eller vi kom inte jätte långt jag och Emma men vi hade kul och det är nästan huvudsaken förutom att få bra betyg? Men på onsdag kommer det gå mycket bättre och vi kommer med nya tag och nu fantasi. För vi ska skriva en egen text och göra en egen låt på ett musik program på datorn för att få MVG, för VG ska vi skriva egen text och ta en "melodi" som redan finns.. Får se vad vi hinner och orkar med.

Har pluggat lite nu till läxorna vi har tills imorgon, får se om vi gör mera till engelska provet som vi har på torsdag eller om vi bara tar det lugnt.

Puss&Kram / Amanda

/ nathalie

Heeej !..

Då var man hemm igen då, vi började med ett nytt block idag & den här veckan kör vi på musik & vi ska göra egna låtar , jag & linda har bästaste :) haha aja just nu sitter jag här med en hel vitlöksbaguett, en smörgås & dricka :) haha kommer gå runt & stinka vitlök resten av dagen :Ö aja nu ska jag kolla på tv4 om det är något ansvitt av något program som jag missat :)


/ NATHALIE

Godmorgon

Haah ,idag kan man säga att jag hade problem med att komma upp ur sängen, ställde klockan på halv 7 & jag kom inte upp först typ halv 9 ?. Egentligen har jag redan börjat skolan , eller ah vi börjar med profil men jag ska inte vara med på den idag, eller jag var inte med förra veckan heller, förramåndagen var jag sjuk & på fredagen hade jag glömt benskydd & tjocktröja ( jag ville vara med !! ) och idag kunde inte, eller visst kunde jag vara med men jag är förkyld & har varit det i en & en halv vecka nu och förra veckan satt jag ute & kollade på när dom andra spelade & man kan ju inte säga man blir frisk av att sitta ute & frysa i en & en halv timme och jag orkar inte sitta inne i den stinkande omklädningsrummet i två timmar så jag stannade hemma så går jag till skolan till halv ett då vår första "riktiga" lektion börjar i skolan :)

Men nu ska jag väl hitta på någonting roligt innan skolan :)


/ NATHALIE

Nej nu är det faktiskt dags för sängen för min del .. Tiden bara rinner iväg, men så är det när man har "kul"
Hahah aja nu ska jag gå upp & hämta mina säng kläder & sen ska jag sova :)

Godnatt !




/Mandis

Hej på er alla glada.
Själv är jag inte superglad, eller jo humöret är bra men jag känner mej lite halvt sjuk nästan. Har nog sovit lite dåligt i helgen och är helt seg sen börjar min nästa rinna och halsen göra ont. Hoppas att det går över. Tror nog i alla fall att jag blir åskådare idag på träningen.

I morgon börjar vi med ett nytt block i skolan. Så det blir Syslöjd/Hemkunskap/Musik, något av det är inte riktigt säker. Så då blir det lugnt i skolan igen.. Har bara fotboll och block i morgon sen ska jag nog plugga med Emma till Engelska provet vi har på torsdag.

Hoppas på att Maria loggar in snart så hon kan skicka alla bilder från i helgen så får ni dom sen. Puss&Kram

LOVELOVELOVE !

fyfan va han är grym ! älskar hans röst & allting ?! :O
& jag älskar denhär låten (a)



/ Nathalie


HEMMA MATCH !

Godmorgon!..

Vaknade för en timme sen kanske, somnade på soffan igår kväll & vaknade med alla kläder på & allting imorse vi halv 9 typ .. men det vara sjuuukt skööt att få sova lite, efter en iskall träningsdag igår så trodde jag faktiskt att min förkylning skulle bli värre men det har bara blivit bättre :)

Idag har vi två handbollsmatcher i vikingahallen ( hemma match ) men jag ska bara spela första :)
KOM & HEJA PÅ OSS NU ! :) FÖRSTA MATCHEN BÖRJAR HALV ETT !
& jag ska stå i mål, hoppar lite fram & tillbaka beroende på kom lina kan vra med eller inte OSV. men idag blir det mål :)

Igår när vi kommit hem så cyklade jag & sjöddan till coop & köpte godis & läsk sen åkte vi hem till mej & kollade lite klipp här på datorn & sen vid 22 så drog hon hem & det var typ då jag somnade i soffan .. asså när hon hade åkt hem :)  just nu sitter jag här på mitt rum , har inte ätit frukost & ändå sitter jag här & äter godis ? . haha men skålen stod faktiskt på mitt dator bord så ah :Ö

Men nu ska jag fortsätta äta godis :) / Nathalie


/ AMANDA

Hejsan. Sitter med Emma och Maja och lyssnar på Idol från igår. Maja är helt galen i Rabih, så hon lyssnar på honom hela tiden osv. Var i alla fall ute för en stund sen och mötte lite människor. Någon som var full och sådär och några gäng vi gick förbi och så. Men vi gick in sen för det var alldeles för kallt.

Vi vaknade i morse av att Emmas pappa plingade på dörren typ 10 gånger för han skulle lämna ett busskort till Emma. Sen gick vi upp och åt och Maja åkte till hennes kusiner medans jag, Emma och Maria åkte till stan och shoppade lite saker sen åkte Maria hem för hennes mamma fyller år idag eller i morgon. Grattis till henne också! Då gick jag och Emma på bio och såg, The Ugly Truth. Faktiskt superbra, någon jag kan rekomender.
Så jag köpte lite saker;
- En ny mascara, MaxFactor
- En ny foundation, L'oréal
- En rosa tröja Bik Bok
- En ring, Indiska.
- Dove kräm, H&M
Kommer bilder här nedanför.


Maja och Emma sover här i natt igen i alla fall och i morgon blir det en heldag i vikinga säker eftersom Maja och Emma har match eftervarandra och jag måste säkert följa med vi får se.


/Mandis

Idol har vi precis tittat på nu. Ska snart upp och titta på röstningen också tror jag.
Står och funderar på hur vi skulle passa i lugg, tror ni att jag vågar klippa lugg? Har ju nästan det men den är lite lång men vet inte om jag skulle passa med mittbena, haha får fundera på det där och prata med min frisör senare.

I morgon åker vi nog in till stan, har lite saker jag måste köpa och Maria hon har en hel lista haha. Maja och Emma har inga pengar däremot men dom får väl fönstershoppa eller något dom är riktiga losers, panka kyrkråttor :)

Men ska upp nu sen ska vi äta massor av gott och vara vakna hela natten. Puss&Kram


HALV 8 !!!

Nu är det paus i idol & då passar jag på att skriva mitt sista inlägg för idag för efter det ska jag packa & sen sova för jag ska vara hos Amanda sjödin HALV 8 imorgon bitti !!
Måste alltså gå upp klockan 6 vilket kommer bli en match för lilla mej, men så är det :)
Okej jag kan säga att imorgon ska vi på upplandsuttagning i fotboll. Det är endast jag, amanda sjödin & emma fjällström som blivit uttagna från vårat lag, men iallafall det blir äckligt tidigt imorgon , på en lördag liksom , men aja nu säger vi ..

GODNATT ! / Nathalie


JAAAAAAA !

nu är jag riktigt glad, för som ni kanske vet så är det michael jackson tema idag i idol & Rabih Jaber ( min typ favorit ) ska sjunga den bästa låten ! " You are not alone " jag älskar den , men nu börjar det snart så..

BYE ! / NATHALIE


/ NATHALIE

Nu blev det inget sovande hos amanda iallafall av den anledningen av att jag måste vara i Heby imorgon bitti kvart i 9 , vad jag ska göra får ni tyvärr inte veta (a) HAHA , men nu ska jag kolla på film men lillebror & bara ta det lugnt, sen är det idol & sen blir det väl sängen för min del skulle jag tro ..

BYE !

/ AMANDA

Sitter med Maja och gör rosor av servetter haha. Dom blir faktiskt riktigt fina.
Har i alla fall bytt ut alla blåa saker mot rosa i mitt rum, så det är en som en rosa bomb har sprängts här inne, men jag trivs :)

Ska upp till vikinga och titta på träningen tror jag eftersom mamma hade varit så snäll och köpt chips och läsk till ikväll och jag och Maja har köpt en godis påse, eller den var ganska stor.. 2 kg haha!

Tjejerna följer i alla fall med oss hem sen igen och så sover dom här med oss.


BESTÄMT

Jajamen, snart kommer pappa med pengar till mej & inatt sover jag med flickorna hos amanda, jag vet inte om jag sover lör-sön också men det får vi se senare .. men nu ska jag fixa mej inför träning :)

PUSS ! / NATHALIE


TRÄNING SNART

Heej igen ! ..

Snart, eller om en & en halv timme har jag handbollsträningf , sen kanske jag ska till amanda iallafall, får se om jag får pengar av pappa bara (a) Just nu sitter jag här på mitt rum & försöker få tag på pappa samtidigt som jag lyssnar på musik men det är bara upptaget hela tiden .. Men jag får väl försöka om ett tag igen , ska snart ta någonting & äta innan jag måste dra.

Ha det bra / Nathalie



jag & amanda vintern 08

FREEEEDAG ! :)

Sådär ja, då var man hemma och veckans sista skoldag är avklarad..

Idag hade vi ju teknik prov & jag tror faktiskt att det gick rätt såbra faktiskt, men jag är inte riktigt säker på alla frågor, men dom jag inte kunde chansade jag på. Jag är nöjd med ett G men det känna ändå som att det inte är helt omöjligt med ett VG , men jag vet ju inte ..

Träning om 3 tuimmar & 20 minuter, efter det vet jag inte vad jag ska göra , hittar väl på någonting ..
Men nu ska jag kolla runt lite här på datorn & lite sånt :)

/ Nathalie


/ NATHALIE

usch säger jag bara inför provet imorgon !.. visst jag kan alla frågor i hela häftet & sådära men det är ju inte alls säkert att det är vad som krävs för att klara provet ? .. men aja jag orkar inte bry mej mera för nu är det dags för sängen men innan måste jag packa min träningsväska inför imorgon eftersom att vi har fotboll i skolan ..
Men vi hörs imorgon ! :)

GODNATT !


/AMANDA

Hemma igen efter träningen. Gick väl sådär.. Inte alls nöjd egentligen men jag är nog stressad över provet och kan inte koncentrera mej eller någonting, men såna dagar har man.
I alla fall hann inte plugga något på provet nu när jag kom hem, eller jo jag kunde ha gjort det istället för att skriva här men det är för sent för att få in någonting i huvudet så det får gå som det går i morgon. Vill bara ha det gjort så man slipper oroa sej mera.

I morgon går jag nog till Maja efter skolan sen går vi till mej och kanske hinner upp till träningen sen ska vi handla massa gott till kvällen. Och Maria och Emma kommer efter deras träning. Sen kommer vi ha super kul hela helgen. Nathalie skulle stanna hemma men vi klarar oss nog ändå. Hör av dej om du vill komma hit Nathalie ;)

Ska sova snart, Godnatt!

/ NATHALIE

NEJ, Dethär har inte gått nå' vidare med pluggandet & sådära, jag har bara svarat på 10 frågor på 1 & en halv timme ? .. och eftersom att vi har prov imorgon så har jag bestämt mej för att jag måste sätta datorn på viloläge & gå upp till köket istället, jag tappar fokus hela tiden ..

BLÄÄ !

/ AMANDA

Orkar inte plugga, även om jag vet att jag borde.. Men måste ta en paus kan inte sitta och läsa flera sidor i rad, då får man ändå inte in någonting. Sen snurrar det ändå massor av andra saker i huvudet nu.

Här får ni  saker ni inte visste om mej..
- Jag har godislöfte just nu, ska ha det i ett år och innan har jag haft det i 2 år och 6 månader.
- Jag har nästan alltid varit kortast i klassen
- Jag har spelat fotboll sen jag var 6 år
- Emma och Maja är mina bästa vänner. Maja har jag känt i 3 år och Emma i 1 år.
- Jag har bara varit riktigt kär 1-2 gånger.
- Jag är en jätte dålig förlorare
- Jag är sällskapssjuk
- Jag älskar att städa och duka osv när jag får göra det som jag vill och det ger ett resultat och blir fint
- Dom brukar säga att jag är tacksam att reta för att jag blir så sur, även om jag inte blir sur på riktigt och jag snabbt blir glad igen
- Jag är en nattuggla och kan sova jätte länge på mornarna

Japp, hade inget bättre för mej så ;)

/ AMANDA

Samma här, jag är också hemma nu. Är egentligen jätte hungrig pga att jag inte åt någon lunch men jag orkar inte äta någonting just nu för jag måste plugga till tekniken jag med. Och ikväll har jag träning. Längtar faktiskt riktigt mycket. Men jag måste sätta igång snart så jag  hinner klart innan dess.

Tänk att det är fredag i morgon. Har inte veckan gått snabbt? Det tycker jag, och i helgen kommer ju Maja, Emma, Maria och kanske Nathalie (har inte fått något riktigt svar ännu) och ska sova här. Förmodligen ska vi in till stan och bara ha mysigt tillsammans, vi får se! Skriver mer om det i helgen.
[Ni kan ju spana in Marias och Majas bloggar också] Men det är inte alltid positivt med fredagar. För helgen är så kort vilket betyder att det snart är måndag igen och massor av läxor osv igen.. Men nu ska jag plugga, hörs!


Visst saknar man det här lite. Sommar och varmt ute, fast å andra sidan så är vintern också rktigt mysig. Men då ska det vara ordentligt med snö. Höjdpunkten är nog nyår för egentligen längtar jag inte alls till julen? Konsitgt..  


HEMMA / NATHALIE

Heeej !.

Jaha, då var ännu e skoldag avklarad & jag tycker faktiskt att dagen gått riktigt fort konstigt nog, eftersom att vi haft matte, svenska, idrott, språk & engelska, typ alla kärnämnen..

Men iallafall imorgon har vi som sagt teknik prov & jag har inte pluggat någonting bortsett från frågorna vi hade i läxa på häftet för en vecka sen, så jag har ju redan svarar på alla frågor & läst häftet en gång men jag känner att det kan behövas minst en gång till. Så jag tror att jag ska starta lite musik & börja plugga för dethär provet påverkar vårt betyg i teknik skitmycket eftersom att vi läser det i block & bara har 3 veckor i det innan jul ..

NU SÄTTER PLUGGANDET FART !

/AMANDA

Lagar mat just nu med Emma. Det går väl lite sådär haha kokar makaroner men hälften av vattnet har kokat över osv.
Men ska äta lite snabbt sen gå till Vikinga igen och titta på Emmas träning. Sen kommer jag hem och pluggar lite Teknik tror jag. 

Meckade med cyklar idag, det gick lite sådär, sen så gick jag, Emma och Carro och åt pizza för det var jätte äcklig mat i skolan sen tittade vi på en 2 timmar lång film.

I morgon har jag första fotbolls träningen på 3 veckor (?). Längtar faktiskt riktigt mycket.

Men nu måste jag rusa har lite bråttom. Pussen

LIVE FRÅN SKOLAN / NATHALIE

Heeej !. nu sitter jag här i skolan med Linda, alla lärare är på möte & det är bara vi kvar i skolan typ så det är ganska tomt & tysk menmen..  vi har precis pluggat lite engelska & spanska. så nu är vi lediga tills imorgon då vi kanske ska plugga lite till teknik provet ? det kankse skulle behövas om jag ska få godkänt ? ..

haha aja snart ska vi dra vidare till willys, vi ska köpa lite mellis & sen ska vi didare till vikinga hallen för träning & jag tror att det var idag som vi skulle dela plan med P95 så vi får bara halvplan & det kan bli lite trångt ..

Som vissa av er kanske vet så får inte vi äta godis i skolan, haha men idag hade vi bara lärare halva dagen för vio var i industriområdet & lagade cyklar & andra halvan var vi i skolan & kollade på film & det var då vi var utan lärare så jag & linda gick & köpte lite godis och satt där & åt som typ alla andra också gjorde så vi var ju inet ensamma.. GOTT ! (a) haha busiga som vi är ! ..

Men nu får det räcka för stunden , skriver mer när jag kommer hem från träningen sen, men det är tydligen herrmatch efter vår träning så vi får se hur jag gör med det  om jag stannar & kollar eller inte ..

KRAAAM !


/ AMANDA

Har kommit hem nu. Var hos Maja sen gick vi ner till Vikinga och tittade på hennes träning. Hon var inte med men vi hade kul på sidan, eller hur Maja? Mohaha.
I morgon har vi teknik ena halvan av dagen och andra halvan ska vi titta på film. Det blir nog en lugn dag i skolan men efter har jag massor att plugga.

Vet inte vart Nathalie har tagit vägen men hon har nog inte kommit hem från träningen. Hon blev pansionerad, nej skämt å sido. Hon skriver säkert i kväll hoppas vi :) Men nu ska jag se på Desperate Housewives.

Hug's


/ AMANDA

Tjena tjena. Är hos Maja nu, hon gick precis och tittade om dom hade någon glass. Gott! Fast nej det fanns ingen.

Det var lugnt i skolan idag. Inga killar i klassen vilket leder till att alla sköter sig och det är tyst och också att vi tjejer vågar visa vad vi kan och så haha. Ja vi är ganska tysta egentligen och våran svensk lärare sa för någon lektion sen att vi var dom trögaste tjejerna hon hade haft. Hade idrott sista, riktigt roligt faktiskt men det var blött hmm.. Men vi spelade i alla fall fotboll fast på grus men vi rullade boll i alla fall.

Killarna var i Uppsala och spelade skol-sm vet inte riktigt hur det gick  men det märker vi ju i morgon. Dom fick i alla fall Donken på vägen hem, lite avis faktiskt men sånt är livet.

Ska kanske ner till Vikinga hallen och titta på Majas träning sen, får se hur det blir med det. Kram


Haha länge sen på Maja. När hon, jag och Nathalie var som mest :D


/ AMANDA

Jag och Nathalie gjorde en ny eftersom det blir så dålig uppdatering och sådär hade många namn att välja mellan. Själv tyckte jag att "kakmonster.blogg.se" var bra men hon ville ha "amenshit.blogg.se" så det blev något där i mellan (?) haha.
Nej men vi ska verkligen försöka göra det så bra som möjligt.

Hörs i morgon :)


/ nathalie

Heeeej ! :)

Nu har vi då fixat en ny blogg & denna gång tillsammans, innan var vi
nathalie & amanda. Men vi ville göra en tillsamman & efter en lååång stund kom vi på dethär namnet , enkelt & sant . Hahah aja nu ska jag nog ta & lägga mej i sängen tiden tickar fortare än någonsin .. Och imorgon blir det en skitdag med endast tjejer eftersom att killarna drar på skol-sm i fotboll. Vi håller tummarna för dom :) Men nu måste jag släcka ner här & lägga mej ..

Godnatt-kraaam !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0